Uslovi korištenja

by MojBFF

Prikazani tekstovi na magazinu Coolerka,com su autorski tekstovi koji u potpunosti odražavaju mišljenje autora.

Na sajtu se nalaze i tekstovi sa relevantnih blogova ili sajtova uz navođenje izvora sa kojih su tekstovi preuzeti.

Tekstovi na portalu su namenjeni  isključivo za edukaciju, te kao takvi ne mogu zameniti angažovanje stručnih lica u vezi sa vašim konkretnim slučajem.
Shodno navedenom magazin Coolerka.com ne snosi odgovornost u slučaju da savete ili informacije sa sajta koristite bez konsultacije sa stručnim licima.

Sajt Coolerka.com je vlasnik tekstualnog sadržaja koji se nalazi na sajtu. Sadržaj sajta se smije  štampati, reprodukovati, distribuirati ili koristiti na drugim sajtovima samo uz navođenje izvora i dodavanje linka ka Portalu ili uz dozvolu autorskog tima Portala.
Ukoliko želite da preuzmete tekst, kontaktirajte nas putem kontakt forme: https://mojbff.rs/saradnja/

Prihvatljiva upotreba

Slažete se da ćete koristiti našu veb stranicu samo u zakonom određene svrhe I na način koji ne krši prava, ograničava ili sprečava korišćenje ovog sajta. Zabranjeno ponašanje uključuje uznemiravanje ili izazivanje uznemirenosti bilo kom drugom korisniku. Prenošenje nepristojnog ili uvredljivog sadržaja I ometanje normalnog toka dijaloga unutar https://www.mojbff.rs/ Ne smete koristiti našu veb stranicu za slanje neželjenih komercijalnih poruka. Sadržaj na našem veb sajtu ne smete koristiti u bilo koju marketinšku svrhu bez našeg izričitog pisanog pristanka.

Ograničen pristup

U budućnosti ćemo možda morati ograničiti pristup delovima ili celom sajtu I zadržavamo sva prava na to. Ako Vam u bilo kom trenutku pružimo korisničko ime ili lozinku za pristup ograničenim delovima našeg veb sajta, morate osigurati da vaše korisničko ime I lozinka budu zaštićeni.

Izmene

Coolerka.com može izmeniti ove uslove s’ vremena na vreme I stoga biste trebali redovno proveravati ove uslove. Vaše dalje korišćenje našeg sajta smatraće se prihvatanjem ažuriranih I izmenjenih uslova. Ako se ne slažete sa promenama, morate odmah prestati koristiti našu veb stranicu. Ako se utvrdi da je bilo koji od ovih uslova nezakonit, nevažeći ili neprimeren, on će biti uklonjen I izbrisan iz ovih uslova, a preostali uslovi će opstati i nastaviti biti obavezujući I izvršni.